foto

Hyeon-jeong Cha

  • nar. 18.11.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chungchunjungdam
2011 Hedeu
2009 Ogamdo
2008 6nyeonjjae yeonaejung

TV seriály

2014 Modoo da kimchi (TV seriál)
2013 Hwansang geotab (TV seriál)
Yeppeun namja (TV seriál)
2011 Yeojaga doo beon hwajanghalddae (TV seriál)
2010 Sanbuingwa (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)
2005 Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky