foto

Seong-jin Kang

  • nar. 13.1.1971 (48 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jeonseolui joomeok
2011 Sarangyi museowi
2010 Ggumeun yirueojinda
2008 Keunyeoneun yeobbeottda
2007 Kwonsunbunyeosa nabchisageon
Ssonda
2006 Apateu
Yasoo
2004 Sseom
2003 Silmido
Yeokjeone sanda
2002 Gwangbokjeol teuksa
Jaemitneun yeonghwa
Raiteoreul kyeora
2001 Dalmaya nolja
Heugsuseon
Hyumeoniseuteu
1999 Juyuso seubgyeoksageon
1998 Tukabseu 3
Zzim
1996 Gangpae sueob
Tukabseu 2
1993 Tukabseu
1992 Mister Mama

TV seriály

2017 Bojeonggyujik aidol (TV seriál)
Tukkapseu (TV seriál)
2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
Jang Yeong-sil (TV seriál)
O mai Geumbi (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
2013 Gwanggocheonjae Lee Tae-baek (TV seriál)
Hwansang geotab (TV seriál)
2011 Yeojaga doo beon hwajanghalddae (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
Sinderella eonni (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
2008 Daehanminguk byeonhosa (TV seriál)
Geubooni osinda (TV seriál)
Matzzang (TV seriál)
2007 Kaljapui osujeong (TV seriál)
와인따는 악마씨 (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)
2003 Aejungmanse (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2016 Video seuta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky