foto

Dan Blocker

  • nar. 10.12.1928
    De Kalb, Bowie County, Texas, USA
  • zem. 13.5.1972 (43 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 TV: The Fabulous Fifties (TV film) - a.z.
1974 Bonanza - Ride the Wind (TV film)
1970 Cockeyed Cowboys of Calico County
1968 Something for a Lonely Man (TV film)
Žena v moři
1963 Pojď si zařádit
1961 Poslíček
1959 The Young Captives
1957 Black Patch
Gunsight Ridge
Outer Space Jitters
The Girl in Black Stockings
1955 Hook a Crook

TV seriály

1959 Bonanza (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)

TV pořady

1970 Flip (TV pořad)
Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
Tim Conway Comedy Hour, The (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1960 Henry Fonda and the Family (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace