foto

Jason Rothenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Body Politic (TV film)

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Sanctum (S06E01)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Sleeping Giants (S05E03)
Eden (S05E01)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
Echoes (S04E01)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
The 48 (S02E01)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Episode 16 (S07E16)
Episode 15 (S07E15)
Episode 14 (S07E14)
další epizody (16)
2019 The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Ashes to Ashes (S06E11)
další epizody (13)
2018 The 100 (TV seriál)
Damocles: Part 2 (S05E13)
Damocles: Part 1 (S05E12)
The Dark Year (S05E11)
další epizody (13)
2017 The 100 (TV seriál)
Praimfaya (S04E13)
The Chosen (S04E12)
The Other Side (S04E11)
další epizody (13)
2016 The 100 (TV seriál)
Perverse Instantiation: Part Two (S03E16)
Perverse Instantiation: Part One (S03E15)
Red Sky at Morning (S03E14)
další epizody (16)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
další epizody (29)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace