foto

Matt Barber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

TV seriály

2019 Prodigal Son (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nemilosrdně (S02E16)
Lepší život s lékama (S02E13)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šťastný a ničivý (S02E10)
Šílenej Amík (S02E01)
Lepší Getz v hrsti... (S01E15)
další epizody (4)
2016 Empire (TV seriál)
The Lyon Who Cried Wolf (S02E16)
2015 Forever (TV seriál)
The Night in Question (E21)
Dead Men Tell Long Tales (E18)
The King of Columbus Circle (E15)
Tým Škorpion (TV seriál)
Satellite of Love (S02E01)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
6 A.M. (E09)
Fountain of Youth (E03)
další epizody (5)
The 100 (TV seriál)
We Are Grounders: Part 2 (S01E13)
We Are Grounders: Part 1 (S01E12)
I Am Become Death (S01E10)
další epizody (4)
2012 Chuck (TV seriál)
Chuck a rychlovlak (S05E11)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)
Chuck a virus (S05E05)
Chuck a vousatý bandita (S05E02)
další epizody (7)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a rodinná večeře (S04E10)
Chuck a první hádka (S04E07)
Chuck a státní převrat (S04E04)
další epizody (11)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh (S02E22)
Chuck a vysněná práce (S02E19)
Chuck a smrtonosná zbraň (S02E16)
další epizody (4)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Delorean (S02E10)
Chuck a tlustá paní (S02E07)
Chuck a pumy (S02E04)
další epizody (4)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a kočár (S01E11)
Chuck a sérum pravdy (S01E08)
Chuck a chlupáč (S01E04)
další epizody (4)
O.C. (TV seriál)
The Night Moves (S04E15)
The Groundhog Day (S04E12)
The My Two Dads (S04E09)
2006 O.C. (TV seriál)
The Summer Bummer (S04E06)
The Undertow (S03E18)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ošklivá záležitost (S03E13)
2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zapomeň na to (S02E08)
Murtaughova složka (S01E14)
2016 The 100 (TV seriál)
Fallen (S03E10)
2015 iZombie (TV seriál)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Forever (TV seriál)
The King of Columbus Circle (E15)
2014 The 100 (TV seriál)
Day Trip (S01E08)
2013 Cult (TV seriál)
2011 Chuck (TV seriál)
Chuck a holčička (S05E08)

Dokumentární

2015 Give Me Sex Jesus

Herecká filmografie

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Give Me Sex Jesus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky