foto

Alphonsia Emmanuel

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Fields of Gold (TV film)
1998 Still Crazy - Pořád naplno
1997 Peggy Su!
1992 Petrovi přátelé
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
V podezření
1989 Vražda na Měsíci (TV film)
1988 Sweetwater
1986 Tajemství rajského ostrova (TV film)

TV seriály

1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Demon Headmaster, The (TV seriál)
Independent Man, An (TV seriál)
Look at the State We're In! (TV seriál)
1993 Harry (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
El C.I.D. (TV seriál)
Making News (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Colin's Sandwich (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace