foto

Sudz Sutherland

  • nar. Scarborough, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Domov neznámý
Phantoms, The (TV film)
2008 Guns (TV film)
Toronto Stories
2006 Doomstown (TV film)
2003 Love, Sex and Eating the Bones
1999 My Father's Hands

TV seriály

2020 Utopia Falls (TV seriál)
Batwoman (TV seriál)
Through the Looking-Glass (S01E16)
The Flash (TV seriál)
Love Is a Battlefield (S06E11)
2019 Mrtvý bod (TV seriál)
'Ohana (S04E18)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Koukni se, kdo šmíruje (S02E16)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Mimo střed pozornosti (S01E05)
Léčivé ruce (S01E04)
Soukromé očko (TV seriál)
Kodex soukromého detektiva (S02E06)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
2015 Království (TV seriál)
Pokoušení osudu (S02E17)
Městečko Haven (TV seriál)
Otázka času (S05E22)
Blízko u domova (S05E21)
2014 Království (TV seriál)
Krveprolití (S02E04)
Vysoký úřad (S01E20)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch zasahuje na Manhattanu (S08E05)
Posvátné manželství (S08E04)
Špion, který se vrátil (S07E15)
další epizody (4)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Hideaway (S02E07)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Láska a lidské ostatky (S03E09)
Krev a hry (S03E07)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Shoot the Messenger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky