foto

Ana Gasteyer

  • nar. 4.5.1967 (51 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)
2016 Pomáda: Živě (TV film)
2015 Policajt ze sámošky 2
2013 Bláznivé námluvy
Geography Club
Souboj s Antikristem
2012 Kde je Albert?
Můj otec je šílenec
Robot a Frank
2011 Fully Loaded
2009 Dare
2008 Ten puberťák je pes!
Ženy
2007 The Procedure
2005 Tráva
2004 Protivný sprostý holky
2001 Co horšího se může stát?
2000 Chilli, sex a samba
Geppetto (TV film)
Po čem ženy touží
1999 Čmuchalky
1998 Blázni v parku
1997 Courting Courtney

TV seriály

2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Little Manila (S02E08)
Kids Have to Dance (S02E07)
Apache Justice (S02E06)
další epizody (8)
People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
další epizody (7)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Enter the Super Grisham (S01E12)
Mein Ramp (S01E11)
Knife Feelings (S01E10)
další epizody (9)
People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
2015 Younger (TV seriál)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
Girls (TV seriál)
Iowa (S04E01)
The Mindy Project (TV seriál)
Stanford (S03E12)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Old Spice (S06E06)
Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
What's In The Box? (S04E22)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Zahraniční záležitost (S02E20)
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
Mister Softee (S08E09)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
Chuck (TV seriál)
Chuck a první hádka (S04E07)
2008 Valentine (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
2000 TV Funhouse (TV seriál)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Viagra (S07E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Girl (S08E21)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Soup Nazi (S07E06)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2015 An SNL Christmas 2015 (TV pořad) - a.z.
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken (TV pořad) - a.z.
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace