foto

Ana Gasteyer

  • nar. 4.5.1967 (53 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V kraji vína
2016 Pomáda: Živě (TV film)
2015 Policajt ze sámošky 2
2013 Bláznivé námluvy
Geography Club
Souboj s Antikristem
2012 Kde je Albert?
Můj otec je šílenec
Robot a Frank
2011 Fully Loaded
2009 Dare
2008 Ten puberťák je pes!
Ženy
2007 The Procedure
2005 Tráva
2004 Protivný sprostý holky
2001 Co horšího se může stát?
2000 Chilli, sex a samba
Geppetto (TV film)
Po čem ženy touží
1999 Čmuchalky
1998 Blázni v parku
1997 Courting Courtney

TV seriály

2020 Duncanville (TV seriál)
Fridgy (S01E05)
2019 Schooled (TV seriál)
Run, Rick, Run (S02E06)
I'll Be There for You (S02E02)
Lainey's All That (S01E02)
Goldbergovi (TV seriál)
Parents Thursday (S07E05)
The Beverly Goldberg Cookbook (S06E18)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Fiddler (S06E06)
2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Little Manila (S02E08)
Kids Have to Dance (S02E07)
Apache Justice (S02E06)
další epizody (8)
People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
The Truth Hurts (S02E05)
další epizody (7)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Enter the Super Grisham (S01E12)
Mein Ramp (S01E11)
Knife Feelings (S01E10)
další epizody (9)
People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
2015 Difficult People (TV seriál)
Even Later (S01E06)
Znovu 20 (TV seriál)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
Girls (TV seriál)
Iowa (S04E01)
The Mindy Project (TV seriál)
Stanford (S03E12)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stiiiiiiill Horny (S03E13)
Les Lucioles (S03E12)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
další epizody (13)
Dobrá manželka (TV seriál)
Old Spice (S06E06)
Griffinovi (TV seriál)
The 2,000-Year-Old Virgin (S13E06)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stray Dogs (S02E22)
Apocalypse Meow (S02E21)
Go, Gamblers! (S02E20)
další epizody (22)
Dobrá manželka (TV seriál)
What's In The Box? (S04E22)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Great Compromise (S01E21)
Hear No Evil (S01E20)
další epizody (18)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Zahraniční záležitost (S02E20)
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
Mister Softee (S08E09)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
Chuck (TV seriál)
Chuck a první hádka (S04E07)
2008 Valentine (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
2003 I'm with Her (TV seriál)
2002 Frasier (TV seriál)
Jedna ku deseti tisícům (S10E07)
2000 TV Funhouse (TV seriál)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Viagra (S07E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Girl (S08E21)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Valentine's Day (S02E17)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Soup Nazi (S07E06)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

Divadelní záznam

2017 A Christmas Story Live! (divadelní záznam)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky