foto

Phoebe Fox

  • nar. 1987
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Britská herečka pôvodom z Londýna. V roku 2011 bola v rámci udeľovania ocenení Evening Standard Theatre Awards nominovaná ako najlepší nováčik a objavila sa tiež na zozname „hviezd zajtrajška" portálu Screen International. Medzi jej filmové projekty patrí napríklad War Book režiséra Toma Harpera či romantická dráma Jeden deň v hlavnej úlohe s Anne Hathaway.

ITAfilm

Herecká filmografie

Filmy

2019 Intrigo: Samaria
The Aeronauts
2018 Blue Iguana
2016 NW (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Richard III. (TV film)
2015 Oko v oblacích
2014 A Poet in New York (TV film)
Válečný manuál
Žena v černém 2: Anděl smrti

TV seriály

2020 Veliká (TV seriál)
The Great (E01)
2019 Noční závod (TV seriál)
2016 Nepříteli nablízku (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dobrý voják (S01E04)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 National Theatre Live: Twelfth Night (divadelní záznam)
2015 A View From the Bridge (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky