foto

Jaroslav Špaček

  • nar. 11.2.1974 (45 let)
    Rokycany, Československo

Biografie

Český hokejový trenér a bývalý hokejový obránce Jaroslav Špaček se narodil 11. února 1974 v Rokycanech.

Jako junior působil v rodném městě, v devadesátých letech hrál pět sezón za Plzeň. Poté strávil rok ve Švédsku, později působil v zámořských soutěžích, prosadil se v NHL, kde postupně vystřídal několik klubů a do roku 2012 odehrál téměř devět set padesát zápasů. Poté ukončil sportovní kariéru a začal se věnovat trenérské činnosti jako asistentem trenéra české hokejové reprezentace. Je držitelem zlaté a bronzové medaile ze zimních olympijských her a tří zlatých medailí z mistrovství světa.

Je ženatý, manželka Lenka, synové David a Jacob žijí s panem Špačkem opět v České Republice. Do budoucna se chce věnovat dětem, golfu a chce cestovat.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

TV seriály

2006 Poslední sezona (TV seriál)

Dokumentární

2015 741 690 + 1 Jágr (TV film)
2006 Turínský svátek s pohádkovou tečkou (TV film)
2005 Návrat mistrů
Sport 2005 (TV film) - a.z.
1998 Nagano 1998 - hokejový turnaj století
Zlatý turnaj století (TV film)

Host

TV pořady

2012 Archiv Z (TV pořad)
2011 Hokej den poté (TV pořad)
2006 NHL on NBC (TV pořad)
1993 Události (TV pořad)
1992 Buly (TV pořad)
1987 NHL on TSN (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace