foto

Barry Crocker

  • nar. 4.11.1935 (83 let)
    Geelong, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Housos vs. Authority
The Adviser
2011 The Strange Calls
2010 Ricky! The Movie
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2000 Twitch
1994 Muriel se vdává
1974 Barry McKenzie Holds His Own
1972 The Adventures of Barry McKenzie
1970 Squeeze a Flower

TV seriály

2012 Strange Calls, The (TV seriál)
2011 Housos (TV seriál)
2010 Magical Tales (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2009 Jesters, The (TV seriál)
Legenda o Enyovi (TV seriál)
2008 Swift and Shift Couriers (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1997 Bullpitt! (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1987 Hey Dad..! (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Punishment (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)

Dokumentární

2011 Behind Mansion Walls (TV seriál)
2009 Skippy: Australia's First Superstar (TV film)
2008 Kam se hrabe Hollywood
Man Inside Dame Edna, The (TV film) - a.z.
2007 The Adventures of Bazza in Chunderland: The Making of 'The Adventures of Barry McKenzie'
2005 20 to 1 (TV seriál)
2003 Barry Humphries Gives Us the Good Oil - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
The Celluloid Heroes (TV film) - a.z.
1992 The Money or the Gun: Stairways to Heaven
1974 Behind the Scenes Footage from Barry McKenzie Holds His Own

Host

TV pořady

2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)
2006 How the Hell Did We Get Here? (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2003 Parodie komedie (TV pořad)
2000 Variety Show at the End of the World (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1975 Norman Gunston Show, The (TV pořad)
1974 Barry McKenzie: Ogre or Ocker (TV pořad)
1972 Graham Kennedy Show, The (TV pořad)
1970 Sound of Music (TV pořad)
1967 Barry Crocker's Say It with Music (TV pořad)
1966 66 and All That (TV pořad)
The Barry Crocker Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace