foto

James Wolk

  • nar. 22.3.1985 (35 let)
    Farmington Hills, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mercy
2015 The Stanford Prison Experiment
This Is Happening
2014 There's Always Woodstock
2012 Neváhej a zavolej…
2011 Georgetown (TV film)
2010 Zase ona!
2008 Front of the Class (TV film)

TV seriály

2020 Harley Quinn (TV seriál)
Lovers' Quarrel (S02E12)
A Fight Worth Fighting For (S02E11)
Devil's Snare (S01E12)
2019 Harley Quinn (TV seriál)
Finding Mr. Right (S01E04)
Til Death Do Us Part (S01E01)
Watchmen (TV seriál)
A God Walks into a Bar (E08)
An Almost Religious Awe (E07)
This Extraordinary Being (E06)
další epizody (7)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 10: Forgiveness (S01E10)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 9: Deception (S01E09)
Chapter 8: Truth (S01E08)
Chapter 7: Betrayal (S01E07)
další epizody (9)
Goliath (TV seriál)
Tongue Tied (S02E08)
Diablo Verde (S02E07)
Two Cinderellas (S02E06)
další epizody (6)
2017 Miliardy (TV seriál)
Victory Lap (S02E07)
The Oath (S02E04)
Zoo (TV seriál)
The Barrier (S03E13)
West Side Story (S03E12)
Cradles and Graves (S03E11)
další epizody (13)
2016 Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
Gorila (S02E11)
další epizody (13)
2015 Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
Divoká zvěř (S01E12)
Daň krve (S01E11)
další epizody (13)
Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken Christmas Special: X-Mas United (S08E07)
2014 The Crazy Ones (TV seriál)
The Lighthouse (E22)
The Monster (E21)
Love Sucks (E20)
další epizody (11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
The Intern (E11)
Models Love Magic (E10)
Sixteen-Inch Softball (E09)
další epizody (11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Službičky (S06E11)
další epizody (11)
2012 Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
16 Hours (E05)
Lost Boys (E04)
další epizody (6)
Vanessa & Jan (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Can I Have a Mother (S02E06)
A Beautiful Mess (S02E04)
Summertime (S02E01)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Cocktails & Dreams (S02E16)
Everybody Loves Grant (S02E14)
The St. Valentine's Day Maxssacre (S02E13)
2010 Lone Star (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)