foto

Vincent M. Biscione

  • nar. 20.4.1983 (34 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nina
2014 50 k 1
2013 Westside (TV film)
Zachraňte pana Bankse
2012 Velká filmová láska (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
From the Ashes of Tragedy (S01E01)
Westworld (TV seriál)
2015 Temný případ (TV seriál)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
2014 Mizera (TV seriál)
2013 Prenup to Murder (TV seriál)
2012 Blue (TV seriál)

Dokumentární

2014 Biblická pravidla (TV seriál)
Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)
2012 Zločinecká impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace