foto

Kalevi Haapoja

  • nar. 14.8.1932 (86 let)
    Ylihärmä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Juhannustyttö
Kaukopartio
2010 Kotiinpaluu
2009 Nurmoo - Huuto lakeudelta
Täällä Pohjantähden alla
2004 Juoksuhaudantie
2000 Lakeuden kutsu
1999 Häjyt
Kulkuri ja joutsen
1998 Kulkurin taivas (studentský film)
Liian paksu perhoseksi (TV film)
1994 Lappajärven synty
1988 Pohjanmaa
1983 Jokamies (TV film)
1981 Kadonnut armeija (TV film)
1979 Natalia
1978 Häjyt (TV film)
1976 Tiennäyttäjä (TV film)
1975 Matti ja Mathilda (TV film)
Rotuvasikka (TV film)
1974 Haudankaivajan kylä (TV film)
Herodes ja pyhä yö (TV film)
1971 Nainen on kuin enkeli (TV film)

TV seriály

2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Salakaato (S02E05)
2002 Jurismia! (TV seriál)
1993 Hyvien ihmisten kylä (TV seriál)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
Seitsemän veljestä (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1973 Miniä (TV seriál)
1972 Moreeni (TV seriál)

Dokumentární

2008 Lappajärvi: Avaruuden tuntua
2001 Maa
2000 Haapoja Pariisissa

Režijní filmografie

Filmy

1975 Rotuvasikka (TV film)

Host

TV pořady

1968 Eteläpohjalainen viihdeilta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace