foto

Ronald Howard

  • nar. 7.4.1918
    Norwood, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.12.1996 (78 let)
    Bridport, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Cesta do Sonory
1974 Persecution
1971 Lov
1969 Run a Crooked Mile (TV film)
1968 Koroshi (TV film)
1967 Afrika - V texaském stylu
1964 The Curse of the Mummy's Tomb
Víkend na Zuydcoote
1963 Nurse on Wheels
Siege of the Saxons
The Bay of St. Michel
1962 Fate Takes a Hand
Live Now - Pay Later
Spanish Sword, The
Wuthering Heights (TV film)
1961 Bomb in the High Street
Italské prázdniny
Monster of Highgate Ponds, The
Naked Edge, The
To je vražda, řekla
1960 Compelled
Malpas Mystery, The
The Spider's Web
1959 Babeta jde do války
Man Accused
No Trees in the Street
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
Gideon's Day
I Accuse!
Moment of Indiscretion
1957 Drango
House in the Woods, The
Light Fingers
1956 Hideout, The
1953 Black Orchid
Flannelfoot
Noose for a Lady
Street Corner
1952 Glad Tidings
Wide Boy
1951 Assassin for Hire
Flesh & Blood
Night Was Our Friend
Profesor odchází
1950 Double Confession
Portrait of Clare
1949 Now Barabbas
The Queen of Spades
1948 Bond Street
My Brother Jonathan
1947 Nightbeat
While the Sun Shines
1941 Bedrník Smith
1936 Romeo a Julie

TV seriály

1972 Lotus Eaters, The (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Sherlock Holmes (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1985 The Many Faces of Sherlock Holmes (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace