foto

Wolfgang Luderer

  • nar. 1924
    Dresden, Sachsen, Německá říše
  • zem. 1995

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Místo činu: Frankfurt - Vražda na objednávku (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Erbschaft (TV film)
Touha po pomstě (TV film)
1992 Mallorca - Liebe inbegriffen (TV film)
Tatort - Verspekuliert (TV film)
1990 Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
Landarzt, Der (TV film)
1985 Tatort - Schmerzensgeld (TV film)
1983 Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1981 Spravedliví z Kummerowa
1980 Radiokiller (TV film)
1975 Fernsehpitaval - Watergate (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
Fernsehpitaval - Das Geständnis (TV film)
Fernsehpitaval - Die Aktfotos (TV film)
1973 Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall Deckers (TV film)
Fernsehpitaval - Um den Tod eines Justizobersekretärs (TV film)
1971 Letzte Wort, Das (TV film)
1970 Effi Briest (TV film)
Fernsehpitaval - Sprechen Sie zur Sache, Angeklagte (TV film)
Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1969 Tolle Tage (TV film)
1968 Alchimisten (TV film)
Der Mord, der nie verjährt
1967 Fahndung mit Musik (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Kater Lampe (TV film)
Meine Freundin Sybille
1966 Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Fernsehpitaval - Der Skandal um Herrn Leberecht von Kotze (TV film)
Fernsehpitaval - Die Ermordung des Rittmeisters von Krosigk (TV film)
Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
Lebende Ware
1965 Der Reserveheld
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
1964 ...und immer wieder LEBEN (TV film)
Einer steht im Weg (TV film)
1963 Affäre Heyde-Savade, Die (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)
Fernsehpitaval - Die Affäre Kuflik (TV film)
1962 Eine Nacht und kein Morgen (TV film)
Fernsehepitaval - Wohl dem, der lügt (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hellseher Drost (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
Totentanz (TV film)
1961 Fernsehpitaval - Der Fall Denke (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Frieders (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Sklarek (TV film)
1960 Fall Haarmann, Der (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Annemarie Haller (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Dibelius-Schnoor (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Haarmann (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hoefle (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Hugo Stinnes jr. (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Levacher alias... (TV film)
Projekt Merkur (TV film)
Toter Winkel (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Alles beim alten ... (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Harry Domela (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jakubowski (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Marloh (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Wandt (TV film)
1958 Fernsehpitaval - Der Fall Böhme (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Saffran (TV film)
1955 Verschenkte Leutnant, Der (TV film)

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbes Erbschaft (TV film)
1974 Das letzte Wort (TV film)
1966 Lebende Ware
1963 Fernsehpitaval - Die Affäre Heyde-Sawade (TV film)

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace