foto

Georges Courteline

  • nar. 25.6.1858
    Tours, Francie
  • zem. 25.6.1929 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Mentons bleus, Les (TV film) - divadelní hra
1974 Soirée Courteline (TV film) - divadelní hra
1973 Un client sérieux (TV film) - divadelní hra
1968 Boubouroche (TV film) - divadelní hra
Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film) - divadelní hra
1964 Buburos (TV film) - divadelní hra
Der Stammgast (TV film) - divadelní hra
Mesje Boden ide na posao (TV film) - divadelní hra
1955 La Brige und das Gesetz (TV film) - divadelní hra
1954 Scenes de ménage - divadelní hra
1933 Boubouroche - divadelní hra

TV seriály

1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Podnájem na Champs Ellysées (TV film) - povídka
1978 Páni ouřadové (TV film) - kniha
1959 Messieurs les ronds de cuir - kniha
1954 Allegro squadrone - kniha
1937 Messieurs les ronds de cuir - kniha
1934 Train de huit heures quarante-sept, Le - kniha
Tren de las 8'47 - kniha
1933 Lidoire - povídka
1932 Ten vojenský život - kniha

TV seriály

2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál) - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky