foto

Riittaliisa Helminen

  • nar. 4.10.1946 (73 let)
    Pyhäjärvi, Uudenmaan lääni, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Matka Viipuriin (TV film)
1993 Akvaariorakkaus
1991 Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1988 Pullahiiri (TV film)
1987 Entäs nyt, Niskavuori? (TV film)
1977 Lapsikullat (TV film)
1970 Häjyt, rennot ja rumat (TV film)
1969 Bratři
Kotini on linnani (TV film)
Rudovláska
Tehtaan varjossa (TV film)
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)

TV seriály

1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1993 Pappa rakas (TV seriál)
1989 Mummo (TV seriál)
Omalla porukalla (S02E05)
Koiran elämää (S02E04)
Graffitteja (S02E03)
další epizody (4)
1988 Mummo (TV seriál)
Merirosvoradio (S02E01)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
Kevättalkoot (E05)
další epizody (5)
Mummo (TV seriál)
Yksinäistä (S01E05)
Kuviteltu ystävä (S01E04)
Taikauskoa (S01E03)
další epizody (5)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky