foto

Joe Mantell

  • nar. 21.12.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 29.9.2010 (94 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Dva Jakeové
1985 Filmový sen
1984 Může za to noc
1975 They Only Come Out at Night (TV film)
1974 Čínská čtvrť
1966 Mister Buddwing
1963 Ptáci
1961 The Murder Men
1960 The Crowded Sky
Tom, Dick and Harry (TV film)
Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 Scarface Mob, The (TV film)
1958 Onionhead
1957 Beau James
The Sad Sack
1956 Storm Center
1955 Marty
1953 Marty (TV film)
1949 Barbary Pirate
The Undercover Man

TV seriály

1979 Blind Ambition (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Steel (S05E02)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Nervous Man in a Four Dollar Room (S02E03)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Horror Show - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace