foto

Philip Levene

  • nar. 9.6.1926
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1973
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Passo falso, Il (TV film) - divadelní hra
1975 Deadly Strangers
1971 Firechasers, The
1970 Mister Jerico (TV film)
1968 Liejukana (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1970 Teatro de misterio (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1959 The Flying Doctor (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1956 Reach for the Sky
X the Unknown
1955 They Can't Hang Me

TV seriály

1961 The Avengers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1961 Ein Augenzeuge (divadelní záznam) - kniha

TV seriály

1956 Armchair Theatre (TV seriál) - rozhlasová hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace