foto

Marita Geraghty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Use As Directed
2001 Irům štěstí přeje (TV film)
1995 V pasti
1994 Don Juan DeMarco
Tajemství minulosti (TV film)
1993 Na Hromnice o den více
1992 Hrdina proti své vůli
To je můj život
1991 Noci s nepřítelem
Zachránit dítě (TV film)
1988 Divocí koně
1987 Hiding Out
Vysíláme zprávy
1986 Nemilosrdně

TV seriály

2008 Seznam ex (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Vektor (S01E03)
2003 Miss Match (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
Čarodějky (TV seriál)
Kočičí dům (S05E18)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1996 Frasier (TV seriál)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Big Salad (S06E02)
1992 Woops! (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Kiss the Girls and Make Them Die (S01E04)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky