foto

Emily Jordan

  • nar. Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Anonymous 616
Já, Simon
2016 Face 2 Face
2015 Ant-Lion
2014 Lístky ve větru (TV film)
Tělo jako nepřítel (TV film)
2013 Life Inside Out
2006 My Christmas Soldier

TV seriály

2012 Marvin Marvin (TV seriál)
2011 Up in Arms (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vraždy královen krásy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace