foto

Anthony C. Hall

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Playas Ball
1999 Věznice Fortress
1997 Gang policajtů
1996 Černí muži umějí skákat
1995 Virtuozita
Zapomeň na Paříž
1994 Lanaři
Nebezpečný klient

TV seriály

1999 Akce (TV seriál)
1997 Claude's Crib (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Q

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Q

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky