foto

Julianna Rose

  • nar. La Jolla, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Khumba
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)

TV seriály

2011 Up in Arms (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 Mistr Manny (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Jet (S01E10)
Menciův svět (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 3-Minute Game Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace