foto

William McInnes

  • nar. 10.9.1961 (57 let)
    Redcliffe, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dangerous Remedy (TV film)
2010 Hopes & Dreams of Gazza Snell, The
2009 Prime Mover
2008 Informátor (TV film)
2007 Curtin (TV film)
Nekončící nebe
2006 Kokoda
Neodolatelný
Nevěstin nevlastní otec (TV film)
2005 Laughing Stock
Vezmi to i z druhé stránky
2002 Drover's Boy, The
Living with Happiness
Rváči
2001 Bad Baby Amy
My Brother Jack (TV film)
Osudové rozhodnutí (TV film)
1999 Bratr
1998 Bratranec
1996 Strýc
1993 Body Melt
Broken Highway
Hrozný kluk
1992 Příjemné mrazení (TV film)
Želví pláž
1991 Dead to the World
1990 Hlubiny srdce (TV film)
Last Crop, The (TV film)
Wendy Cracked a Walnut

TV seriály

2018 Rake (TV seriál)
Greene v The World (S05E01)
2016 Deep Water (TV seriál)
2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Proposal (S02E08)
The Man on the Bus (S02E07)
The Birthday Dinner (S02E06)
další epizody (8)
2013 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Windfall (S01E13)
The Learning Curve (S01E12)
The Jigsaw Piece (S01E11)
další epizody (13)
2011 Facka (TV seriál) - vyp.
Richie (E08) - vyp.
Aisha (E07) - vyp.
Manolis (E06) - vyp.
další epizody (8)
2007 East West 101 (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
Welcher & Welcher (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Polibek škorpiona (E19)
2000 Pohádky z celého světa (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
Tribute (S01E12)
1998 Změna je život (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)

Dokumentární

2002 Best of Aussie Cop Shows, The (TV film)

Host

TV pořady

2007 Zločin a spravedlnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace