foto

Olli Tola

  • nar. 13.2.1951 (69 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1997 Outo tehtävä (TV film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
1990 Työn orja (TV film)

TV seriály

2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1994 Kyllä isä osaa (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
Pappa rakas (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Matkalaukkukostaja (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Live (E06)
Stand By (E05)
Playback (E04)
další epizody (6)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

2005 HIMmeetä valoa (TV film)

TV pořady

1996 Heartmix (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)

TV seriály

2014 Syke (TV seriál)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)

TV pořady

1986 Aikuisten joulukalenteri (TV pořad)

Divadelní záznam

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drsný život Juice Leskinena
1968 Sirkku (TV film)

TV seriály

1998 Presidentin mies (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)

Divadelní záznam

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Elämä pelissä (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky