foto

Olli Tola

  • nar. 13.2.1951 (68 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1997 Outo tehtävä (TV film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
1990 Työn orja (TV film)

TV seriály

2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1994 Kyllä isä osaa (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
Pappa rakas (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
Matkalaukkukostaja (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

2005 HIMmeetä valoa (TV film)

TV pořady

1996 Heartmix (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)

TV seriály

2014 Syke (TV seriál)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)

TV pořady

1986 Aikuisten joulukalenteri (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)
1968 Sirkku (TV film)

TV seriály

1998 Presidentin mies (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1987 Pintaliitäjät (divadelní záznam)
1983 Köyhyydestä kurjuuteen (TV film)

Host

TV pořady

2007 Elämä pelissä (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace