foto

Arja Saijonmaa

  • nar. 1.12.1944 (74 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
2003 Nordisk julekoncert 2003 (koncert)
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
1976 Pikkuporvarin seitsemän kuolemansyntiä (TV film)
1969 Ilokylän tenavakoulussa (TV film)
Pohjan tähteet
Rudovláska
Čas růží
1968 Sirkus Europa (TV film)

TV seriály

2019 Muumilaakso (TV seriál)
Kultainen häntä (E05)
Kelluva teatteri (E04)

Dokumentární

2009 Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2007 Hela världens Arja (TV film)
Vexi Salmi - Rahvaan Ruuneperi (TV film)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1970 Lapsen oikeudet

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Mies ja musiikki (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1990 Eurovision laulukilpailu 1990 - Suomen karsinta (TV pořad)
1982 Rauhanjuna (TV pořad)
1970 Sirkus Pasila (TV pořad)
1969 Akkavalta: Woman Power (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace