foto

Pentti Järvinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
Vappunenän paluu (TV film)
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)
1990 Joko taas on markkinat (TV film)
Vihreäreppuinen mies (TV film)
1988 Pyöräurheilija Saikansalo (TV film)
1987 Kystä kyllä - joululahja (TV film)
Vappunenä ja valkoinen nainen (TV film)
1986 Kaikkien hampaissa (TV film)
Paperienkelit (TV film)
1985 Vappunenä (TV film)
1979 Pelistä pois (TV film)
1976 Oma koti kullan kallis (TV film)

TV seriály

1999 SunRadio (TV seriál)
1992 Päin perhettä (TV seriál)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Sisäpiirin kaupat (E05)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Suomalainen piruetti (E01)
1987 Mielisuosio (TV seriál)
1985 Hallituskriisi (TV seriál)
Ramppikuume (TV seriál)

Dokumentární

1977 Sauna - Bad (TV film)

TV pořady

2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)
1988 Vuosikertaviihde -88 (TV pořad)
1981 Hukkaputki (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Hepskukkuu (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Vappunenän paluu (TV film)
1990 Joko taas on markkinat (TV film)
1987 Vappunenä ja valkoinen nainen (TV film)
1986 Kaikkien hampaissa (TV film)
Paasalusta (divadelní záznam)
1985 Vappunenä (TV film)

TV seriály

1993 Hirveä juttu (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Kosto (E02)
Suomalainen piruetti (E01)
1987 Mielisuosio (TV seriál)
1985 Hallituskriisi (TV seriál)
Ramppikuume (TV seriál)

Dokumentární

1977 Sauna - Bad (TV film)

TV pořady

2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)
1981 Hukkaputki (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Hepskukkuu (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 SunRadio (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)

TV pořady

1995 Akkulaturit (TV pořad)
1979 Hepskukkuu (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1968 Vapautusliikkeet vedenjakajalla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace