foto

John Elfström

  • nar. 20.4.1902
    Ovansjö, Gävleborgs län, Švédsko
  • zem. 27.3.1981 (78 let)
    Täby, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Lockfågeln
1970 Kyrkoherden
1968 Komedi i Hägerskog
Sarons ros och gubbarna i Knohult
Söndagsaffären (TV film)
Åsa-Nisse och den stora kalabaliken
1967 Gengångare (TV film)
Åsa-Nisse i agentform
1966 Dessa fantastiska smålänningar med sina finurliga maskiner
Doktor Knock (TV film)
Kvinnas man (TV film)
Patrasket (TV film)
Tartuffe (TV film)
Åsa-Nisse i raketform
1965 Bödeln (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Hans nåds testamente (TV film)
Åsa-Nisse slår till
1964 Åsa-Nisse i popform
1963 Ett drömspel (TV film)
Åsa-Nisse och tjocka släkten
1962 Nils Holgersson
Åsa-Nisse på Mallorca
1961 Eurydike (TV film)
Frisöndag (TV film)
Swedenhielms (TV film)
Vildanden (TV film)
Åsa-Nisse bland grevar och baroner
1960 De lyckliga bröderna (TV film)
Fröken Rosita (TV film)
Oväder (TV film)
Skuggorna (TV film)
Stjärnan (TV film)
Ung och grön (TV film)
Åsa-Nisse som polis
1959 Den inbillade sjuke (TV film)
Oväder på Sycamore street (TV film)
Skuggornas klubb (TV film)
Sköna Susanna och gubbarna
Vår ofödde son (TV film)
Åsa-Nisse jubilerar
1958 Vi på Väddö
Åsa-Nisse i kronans kläder
1957 Åsa-Nisse i full fart
1956 Den hårda leken
Åsa-Nisse flyger i luften
1955 Finnskogens folk
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Gud fader och tattaren
Gula divisionen
Lekce v lásce
Åsa-Nisse på hal is
1953 Åsa-Nisse på semester
1952 Hård klang
När syrenerna blomma
Trots
Under svällande segel
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Livat på luckan
Tančila jedno léto
1950 Kanske en gentleman
Medan staden sover
När Bengt och Anders bytte hustrur
Åsa-Nisse på jaktstigen
1949 Singoalla
Sjösalavår
Syn přístavu
Åsa-Nisse
1948 Hudba v temnotách
1947 Lata Lena och blåögda Per
Livet i Finnskogarna
Rallare
1946 Bröllopet på Solö
Hotell Kåkbrinken
Kristin kommenderar
Peggy på vift
Saltstänk och krutgubbar
1945 Bröderna Östermans huskors
Flickorna i Småland
Fram för lilla Märta
Galgmannen
I Roslagens famn
I som här inträden...
Idel ädel adel
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Pettersson & Bendels nya affärer
Rosen på Tistelön
Tre söner gick till flyget
Vandring med månen
1944 Boj na severu
Den osynliga muren
Kejsarn av Portugallien
Klockan på Rönneberga
Prins Gustaf
1943 Hon trodde det var han
I mörkaste Småland
Kajan går till sjöss
Král smíchu
Prästen som slog knockout
Slovo
1942 Flickan i fönstret mitt emot
General von Döbeln
Tre skojiga skojare
1941 Det sägs på stan
Fransson den förskräcklige
Gentlemannagangstern
Göranssons pojke
Stackars Ferdinand
1940 Alle man på post
1936 Samvetsömma Adolf
1934 Simon i Backabo
1933 Hälsingar

TV seriály

1969 Håll polisen utanför (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky