foto

John Elfström

  • nar. 20.4.1902
    Ovansjö, Gävleborgs län, Švédsko
  • zem. 27.3.1981 (78 let)
    Täby, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Lockfågeln
1970 Kyrkoherden
1968 Komedi i Hägerskog
Sarons ros och gubbarna i Knohult
Söndagsaffären (TV film)
1967 Gengångare (TV film)
1966 Doktor Knock (TV film)
Kvinnas man (TV film)
Patrasket (TV film)
Tartuffe (TV film)
Åsa-Nisse i raketform
1965 Bödeln (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Hans nåds testamente (TV film)
Åsa-Nisse slår till
1963 Ett drömspel (TV film)
1962 Nils Holgersson
1961 Eurydike (TV film)
Frisöndag (TV film)
Swedenhielms (TV film)
Vildanden (TV film)
Åsa-Nisse bland grevar och baroner
1960 De lyckliga bröderna (TV film)
Fröken Rosita (TV film)
Oväder (TV film)
Skuggorna (TV film)
Stjärnan (TV film)
Ung och grön (TV film)
1959 Den inbillade sjuke (TV film)
Oväder på Sycamore street (TV film)
Skuggornas klubb (TV film)
Sköna Susanna och gubbarna
Vår ofödde son (TV film)
1958 Vi på Väddö
1956 Den hårda leken
1955 Finnskogens folk
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Gud fader och tattaren
Gula divisionen
Lekce v lásce
Åsa-Nisse på hal is
1952 Hård klang
När syrenerna blomma
Trots
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Livat på luckan
Tančila jedno léto
1950 Medan staden sover
1949 Singoalla
Sjösalavår
Syn přístavu
Åsa-Nisse
1948 Hudba v temnotách
1947 Lata Lena och blåögda Per
Livet i Finnskogarna
Rallare
1946 Bröllopet på Solö
Hotell Kåkbrinken
Kristin kommenderar
Peggy på vift
Saltstänk och krutgubbar
1945 Bröderna Östermans huskors
Flickorna i Småland
Fram för lilla Märta
Galgmannen
I Roslagens famn
I som här inträden...
Idel ädel adel
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Pettersson & Bendels nya affärer
Rosen på Tistelön
Tre söner gick till flyget
Vandring med månen
1944 Boj na severu
Den osynliga muren
Kejsarn av Portugallien
Klockan på Rönneberga
Prins Gustaf
1943 Hon trodde det var han
I mörkaste Småland
Kajan går till sjöss
Král smíchu
Prästen som slog knockout
Slovo
1942 Flickan i fönstret mitt emot
General von Döbeln
Tre skojiga skojare
1941 Det sägs på stan
Fransson den förskräcklige
Göranssons pojke
Stackars Ferdinand
1940 Alle man på post
1936 Samvetsömma Adolf
1934 Simon i Backabo
1933 Hälsingar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky