foto

Kei'iči Noda

  • nar. 16.9.1943 (76 let)
    prefektura Jamaguči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Meitantei Conan: Tenkú no Lost Ship
2009 Mahoromatic: Tadaima Okaeri (TV film)
2003 Mahoromatic: Natsu no TV Special
1998 Ginga eijú densecu: Gaiden
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Sangokuši dainibu čókó moju!
1992 Sangokuši daiičibu: Eijútači no joake
1991 Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
1990 Transformers Zone
1988 Ginga eijú densecu
Ginga eijú densecu: Waga juku wa hoši no taikai
Namakemono ga miteta
1987 Space Fantasia 2001 ya monogatari
1985 Tenshi no tamago
1984 Kinnikuman: Óabare! Seigi čódžin
1980 Cyborg 009 - Supergalaktická legenda
Směr Země
1979 Umi no Triton
1976 Grendizer, Getter robo G, Great Mazinger: Kessen! Daikaidžú!
1975 Great Mazinger Tai Getter Robo
Great Mazinger tai Getter robo G: Kúčú daigekitocu
1974 Gojókiba: Oni no Hanzó jawahada koban
Mazinger Z tai Ankoku Daišógun
1972 Maken Liner 0011 henšin sejo!
1971 30 000 mil pod mořem
Gamera tai šinkai kaidžú Zigra
Noroi no yakata: Chi o sû me
1970 Kawaii akuma: Ii mono ageru
1969 Hitoribočči
Á Kaigun
1968 Gamera tai učú kaidžú Bairas
1966 Akai tenshi

TV seriály

2006 009-1 (TV seriál)
Bakukjú Hit! Crash B-Daman (TV seriál)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
2002 Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
2001 Mahoromatic (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1998 Sentimental Journey (TV seriál)
1989 Kariage-kun (TV seriál)
1988 Jinzou ningen Kyasshân (TV seriál)
Transformers: Čódžin Master Force (TV seriál)
1987 Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Gó-Q čódži Ikkiman (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Galactic Patrol Lensman (TV seriál)
Hokuto no ken (TV seriál)
1982 Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Dr. Slump Arale-čan (TV seriál)
1979 Cyborg 009 (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
1977 Arrow Emblem: Grand Prix no taka (TV seriál)
1976 Magnerobo Ga-Keen (TV seriál)
1975 UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1974 Ganbare! Robokon (TV seriál)
Getter Robo (TV seriál)
Great Mazinger (TV seriál)
1973 Babel nisei (TV seriál)
Robotto keiji (TV seriál)
1972 Devilman (TV seriál)
Mazinger Z (TV seriál)
Umi no Triton (TV seriál)
1971 Apache jakjúgun (TV seriál)
1969 Mórecu Ataró (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
1968 Cyborg 009 (TV seriál)
1965 Gadoman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky