foto

Nancho Novo

  • nar. 17.9.1958 (60 let)
    A Coruña, Galicia, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha
2008 Animales de compañía
Hace tiempo pasó un forastero
2007 Hotel Tívoli
Navždy tvá
2005 Sinfín
Somne
2003 S hlavou v oblacích
Sex
Tesařova tužka
2002 Esta noche, no
2001 Valium, Prozac a Extáze
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Tierra del fuego
1999 Lorca, Santiago y seis poemas gallegos
1998 Finisterre, donde termina el mundo
Milenci ze severního pólu
Mátame mucho
1997 Dame algo
En brazos de la mujer madura
Igual caen dos (El atardecer del Pezuñas)
Novia de medianoche, La
Origen del problema, El
Udělej to pro mě
1996 Bouřlivá láska
Demasiado caliente para ti
La Celestina
Paranoia dixital
Sabor latino
Tengo una casa
Země
1995 Big Wendy
Dile a Laura que la quiero
Květ mého tajemství
1994 Dame lume
Todos los hombres sois iguales
1993 Zrzavá veverka
1992 Reina anónima, La
1991 Miluji tvé lože
Una mujer bajo la lluvia
1990 Continental
Mujer de tu vida: La mujer lunática, La (TV film)
1988 Nejzábavnější hra

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
El factor de la culpabilidad (E16)
El reencuentro (E15)
Julieta (E14)
další epizody (16)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2002 A medias (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1995 Qué loca peluquería (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace