foto

Heimo Happonen

  • nar. 9.6.1944 (75 let)
    Joensuu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Naruska (TV film)
1992 Hamlet (TV film)
1985 Remu-Eemeli (TV film)
1982 Kaikki tulevat päivät (TV film)
1981 Tie (TV film)
1972 Rautapää Kaarle (TV film)
1970 Hamlet (TV film)
Hyvästi Mansikki (TV film)

TV seriály

1990 Kellarikaarti (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky