foto

Timo Martinkauppi

  • nar. 3.3.1941 (78 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Jääkö Pekka luokalle? (TV film)
Runoilija ja muusa
1976 Naistentanssit (TV film)
1975 Jouluksi kotiin
1974 Helsinkiläisrakkautta (studentský film)
Narri kartanon valtiaana (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
Železnice (TV film)
1972 Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
Ubohá Marie
1971 Jammu (TV film)
Siivoojan raportti (TV film)
1970 Opettajainhuone (TV film)
Pari (TV film)

TV seriály

1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1973 Virtanen vastaan Järvinen (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)

Dokumentární

1981 Metalli on lujaa ainetta (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Kesä kartsalla (TV film)
1978 Hakkuut (TV film)
1971 Kotimuistutus (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1978 Hakkuut (TV film)

Scénografická filmografie

TV seriály

1977 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky