foto

Eero Soininen

  • nar. 30.5.1947 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mosku - lajinsa viimeinen
1997 Lahja (TV film)
1981 Pölhölä
1980 Kätkäläinen (TV film)
1976 Tiennäyttäjä (TV film)
1973 Sensuela
1969 Taksikuski (TV film)

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
Tilinteko (S01E10)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Riku katoaa (S01E08)
Tastula iskee (S01E07)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky