foto

Radim Vizváry

  • nar. 6.3.1979 (40 let)
    Ústí nad Orlicí, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jsem brána
2013 Klauni

Dokumentární

2019 Backstage: Láska ke třem pomerančům (TV film)
2017 Backstage: Poprask v opeře (TV film)

Divadelní záznam

2018 Radim Vizváry: Sólo (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Ceny Thálie 2016 (TV pořad)

Režijní filmografie

Divadelní záznam

2018 Radim Vizváry: Sólo (divadelní záznam)