foto

Clifford Odets

  • nar. 18.7.1906
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 18.8.1963 (57 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Kadotettu paratiisi (TV film) - divadelní hra
1979 Herätkää ja riemuitkaa! (TV film) - divadelní hra
1973 Zlatý chlapec (TV film) - divadelní hra
1965 Prebuď sa a spievaj (TV film) - divadelní hra
1961 Ztracená země
1959 Příběh z titulní strany
1957 Sladká vůně úspěchu
1954 Country Girl - divadelní hra
1952 V osidlech noci - divadelní hra
1946 Deadline at Dawn
From This Day Forward
Humoreska
1945 Rapsodie v modrém
1944 Nic než osamělé srdce
1939 Golden Boy - divadelní hra
1938 Blockade
1936 Tajemný Mr. O´Hara

TV seriály

1963 The Richard Boone Show (TV seriál)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky