foto

Tauno Karvonen

  • nar. 8.7.1939
    Varkaus, Finsko
  • zem. 27.4.1998 (58 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Missä on pommi, Tommi? (studentský film)
Solar
1995 Potti (TV film)
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1989 Patterijätkä (TV film)
1987 Taikamatto (TV film)
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1983 Akaton mies
1982 Likainen puolitusina
1981 Kerran kesällä (TV film)
1979 Ihmemies
1978 Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1977 Pilkkikilpailut (TV film)
1976 Pruuno Karppisen sota ja rauha (TV film)
1970 Palveleva puhelin (TV film)

TV seriály

1997 Ota ja omista (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Pappa rakas (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1987 Kolarikorjaamossa kummittelee (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1983 Akaton mies (TV seriál)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Sama kaiku on askelten... (E05)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
další epizody (6)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1973 (E10)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)
1969 Rikosetsivien vapaapäivä (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky