foto

Janne Haavisto

  • nar. 28.11.1964 (54 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Rispect (studentský film)

TV seriály

2016 Ex-Onnelliset (TV seriál)
Muotoseikkoja (S01E12)
Liitoskipuja (S01E11)
AAA-kuppi (S01E10)
další epizody (12)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Jaana (S02E12)
Tuuli (S02E11)
Julia ja Julianna (S02E10)
další epizody (12)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Juha (S01E12)
Ilkka (S01E11)
Ari (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2016 Sota ja mielenrauha
2014 Piripäiväkirja (TV film)
2013 Harmaa eminenssi (TV film)
2012 Operaatio Mannerheim (TV seriál)
Venäjän vapain mies
2010 Riemuruhtinaat
2006 Zavtra
2005 Rahan jäljillä (TV film)
2003 Vormelit (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Toinen jalka haudasta

TV seriály

1984 Kivisydän (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)

Dokumentární

2010 Last Day in the Office (TV film)
Rock-Suomi (TV seriál)
1985 No Comments

Host

TV pořady

2014 Melkein unplugged (TV pořad)
1992 Q ja tähdet (TV pořad)
1991 Q-klubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace