foto

Frank Overton

  • nar. 12.3.1918
    Babylon, New York, USA
  • zem. 24.4.1967 (49 let)
    Pacific Palisades, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Selhání vyloučeno
1962 Jako zabít ptáčka
1961 Claudelle Inglish
Posse from Hell
1960 Dark at the Top of the Stairs, The
Divoká řeka
1959 The Last Mile
1958 Farma pod Jilmy
Lonelyhearts
1957 The True Story of Jesse James
1953 Trip to Bountiful, The (TV film)
1950 Mystery Street
No Way Out

TV seriály

1967 Star Trek (TV seriál)
Vyhnání z ráje (S01E25)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Nightmare at Northoak (S01E11)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mute (S04E05)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Walking Distance (S01E05)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky