foto

Elke Berry

  • nar. Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 From Parts Unknown: Fight Like a Girl
Look in the Mirror
2012 Things Are Really Insane
2009 Little Black Dress
My Year Without Sex
2004 Poslední tah štětcem (TV film)

TV seriály

2020 All the Way to the Top (TV seriál)
2016 Wrecked (TV seriál)
The Adventures of Beth and Lamar (S01E08)
The Trial (S01E07)
2010 Offspring (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2006 The Wedge (TV seriál)
2003 Skithouse (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The Mansion (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky