foto

Jerry Paris

  • nar. 25.7.1925
    San Francisco, California, USA
  • zem. 31.3.1986 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Policejní akademie 3
1985 Policejní akademie 2
1980 Leo and Loree
Make Me an Offer (TV film)
1976 How to Break Up a Happy Divorce (TV film)
1974 Only with Married Men (TV film)
Richie's Car
1972 Call Her Mom (TV film)
Couple Takes a Wife, The (TV film)
Every Man Needs One (TV film)
Evil Roy Slade (TV film)
Wednesday Night Out (TV film)
1971 Hvězdná dívka
The Feminist and the Fuzz (TV film)
Two on a Bench (TV film)
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
The Grasshopper
1969 Viva Max!
1968 Don't Raise the Bridge, Lower the River
How Sweet It Is!
Jen se nikdy nenudit
1967 Sheriff Who (TV film)

TV seriály

1976 Good Heavens (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Don't Break the Chain (S02E10)
And Now, Sitting in for Ted Baxter (S02E09)
He's No Heavy... He's My Brother (S02E03)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace