foto

Wesley J. Szabo

  • nar. Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bloody Bobby
2014 Smuggler
2009 500 dní se Summer
2007 Král Kalifornie
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2012 Not Now John (TV seriál)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace