foto

Serge Riaboukine

  • nar. 29.12.1957 (61 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salauds de pauvres
2018 En mille morceaux
2017 Et mon coeur transparent
2016 Cripta
La tour 2 contrôle infernale
První, poslední
Zemřít na smrt
2015 J'ai épousé un inconnu (TV film)
Je suis mort mais j'ai des amis
2014 Ablations
2012 Kouzelnický trik (TV film)
La Mémoire dans la chair
Quand les poules auront des dents (TV film)
Voyage sans retour
2011 De force
Jimmy Rivière
L'Oiseau
L'envahisseur
Nuit blanche
Vilaine fille mauvais garçon
Été des Lip, L' (TV film)
2010 Simon Werner a disparu...
2009 Adieu De Gaulle adieu (TV film)
Jako špatná vzpomínka (TV film)
L'Apparition de la Joconde
Maîtresse du président, La (TV film)
2008 9mm
Coluche, příběh jednoho chlápka
Elles et moi (TV film)
La Copie de Coralie
Lady Blood
2007 Monsieur Joseph (TV film)
Tombé d'une étoile
2006 Cabaret Paradis
Hon na člověka (TV film)
La Leçon de guitare
Mentir un peu (TV film)
Posedlé tancem
Úplně mimo
2005 Angel-A
Gris blanc (TV film)
Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
Pobuda
Říše tygra (TV film)
Šedé duše
2004 A co já?
Capone (TV film)
Frères
Když mi bylo poprvé dvacet
2003 Quand tu descendras du ciel
Čas vlků
2002 24 hodin ze života jedné ženy
Chignon d'Olga, Le
La curva de la felicidad
Pondělky na slunci
Propustka
Tři esa
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
Les désirs sauvages de mon mari m'ont presque rendue folle (TV film)
Ligne 208
Téměř smrtonosná past
2000 Antilles sur Seine
Détour, Le (TV film)
Herci
Les marchands de sable
Místa zločinu
Une femme d'extérieur
1999 Jacynthe, tu as un cul de feu
La Maladie de Sachs
Les Grandes bouches
Peau d'homme coeur de bête
Secret de Saint-Junien, Le (TV film)
Un petit air de fête
Voyous voyelles
1998 ...Comme elle respire
Danger d'aimer, Le (TV film)
Examen de minuit, L'
1997 Esprit des flots, L' (TV film)
Just Do It
Les années lycée: Petites (TV film)
Marion
Marthe
Parisien tête de chien (TV film)
Western
1996 Des nouvelles du bon Dieu
Le Sang du renard (TV film)
Rançon du chien, La (TV film)
Une belle nuit de fête
1995 ...à la campagne
L'année Juliette
Les Apprentis
1994 Dobrou noc
Lonelytude ou une légère éclaircie
1993 Cible émouvante
Jacques le fataliste
Mari de Léon, Le
Panne grasse
1992 La Petite amie d'Antonio
1991 Pierre qui roule (TV film)
1990 Annonce, L' (TV film)
La Discrète
Rendez-vous au tas de sable
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
L'enfant de l'hiver
1988 Excès contraire, L' (TV film)
1984 Ataxie passagère
Ať žije život
Roi de la Chine, Le (TV film)
1983 Île bleue, L' (TV film)
1980 Phallocrates, Les

TV seriály

2019 Le temps est assassin (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Zone Blanche (TV seriál)
Comment nous vivons maintenant – 2ème partie (S02E02)
Comment nous vivons maintenant – 1ère partie (S02E01)
2018 Kepler(s) (TV seriál)
Sous le projecteur (E04)
L'Embrasement (E03)
A l'âme en secret (E02)
další epizody (4)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Les Hauts-Fonds (S12E07)
2017 La Mante (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Agathe Koltès (TV seriál)
2015 Le Passager (TV seriál)
2012 Caïn (TV seriál)
Otages (S01E07)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
Éternelle (TV seriál)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tueur présumé (S04E09)
2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Vie de Marianne, La (TV seriál)

Dokumentární

2014 Domnul de la curte
2001 Le faisant de la tour Montparnasse infernale

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace