foto

Stéphane Rousseau

  • nar. 17.9.1966 (52 let)
    Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jour J
2014 Le Vrai du faux
2013 Paris à tout prix
2012 Omertà
2010 Fatal
2008 Asterix a Olympijské hry
Modern Love
2003 Invaze barbarů
2002 Léčka
1997 Corti stellari

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
2005 Coeur a ses raisons, Le (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)
Symphonic Show (TV seriál)

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
Stars sous hypnose (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Music-hall et compagnie (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace