foto

Peter Rowe

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Song of the Sea Otter (TV film)
1999 Ostrov pokladů
1997 Všechno zlé je pro něco dobré (TV film)
1993 Heart of Courage
1988 Ve jménu lásky
1987 Personal Exemptions
1986 Lost!
1981 Poslední vydání (TV film)
1980 Marooned in the Land God Gave to Cain
Takeover (TV film)
1975 Horse Latitudes (TV film)
1971 Neon Palace, The

TV seriály

1998 Pit Pony (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1996 Black Harbour (TV seriál)
My Life as a Dog (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)
1990 Černý hřebec (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)

Dokumentární

2014 Volcanic Planet
2007 Beyond the Red Wall: The Persecution of Falun Gong (TV film)
Zuřící Země (TV seriál)
2005 Na útěku (TV seriál)
2000 Joshua Slocum: Around Alone (TV film)
1986 Splatter: Architects of Fear

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ostrov pokladů

Dokumentární

2014 Volcanic Planet
2013 Přetoč to!

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Volcanic Planet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace