foto

Jong-ho Song

  • nar. 5.10.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Daebak
2012 Baramgwa hamjje sarajida

TV seriály

2020 Bigineogein (TV seriál)
2019 Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2017 Eonnineun salahissda (TV seriál)
Hwayugi (TV seriál)
2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Daebak (TV seriál)
2015 Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
Orenji mamalreideu (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Taeyangeun gadeukhee (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
Jeoeosae, naragada (TV seriál)
2011 Gongjooeui namja (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
2009 Kaingwa Abel (TV seriál)
Keuriseumaseue nooni olkkayo? (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Uikwauisa bongdalhee (TV seriál)
2004 Hwangtaejaui cheotsarang (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky