foto

Ayisha Issa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eye on Juliet
2014 Doupě
2013 Betty and Coretta (TV film)
Mrtví a neklidní
2011 Válka Bohů
2010 The Bait
2006 Cheech

TV seriály

2017 Dark Matter (TV seriál)
One Last Card to Play (S03E06)
Give It Up, Princess (S03E05)
All The Time In The World (S03E04)
další epizody (4)
2016 12 opic (TV seriál)
Ukolébavka (S02E08)
Rodinné sídlo (S02E05)
Poslání (S02E02)
2012 Unité 9 (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace