foto

Robert Stack

  • nar. 13.1.1919
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 14.5.2003 (84 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Připoutejte se, prosím! (1980)

    - Dvě dívky, které se perou v baru při Tedových (Robert Hays) vzpomínkách, byli muži. Julie Hagerty, pro níž byl film debutem, cvičila pro tuto scénu tanec s Robertem Haysem zhruba měsíc. Hays si mimochodem přivydělal i tím způsobem, že pro natáčení zapůjčil svůj Ford Mustang za 35 dolarů za jeden pracovní den. Ve filmu s ním jede na letiště Rex Kramer (Robert Stack). (Robbi)

  • Bambusový dům (1955)

    - Do role Eliota (Robert Stack) měl být původně obsazen Gary Cooper, jenže z něho už byla známá celebrita a hrozilo, že by ho lidé poznávali v ulicích, kde se filmaři chystali natáčet inkognito. (J.A.K.)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nesmrtelná Mary
2001 Killer Bud
Přestávka: Škola mimo provoz
2000 H.U.D. (TV film)
1999 Hercules: Zero to Hero
Jak přichází láska (TV film)
Top Speed
Úspěšný Mumford
1998 Pivní bratři
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1991 Return of Eliot Ness, The (TV film)
1990 Joe kontra sopka
1989 Prázdniny v San Diegu
1988 Caddyshack II
Plain Clothes
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1986 Transformers: The Movie
Velké problémy
1985 Midas Valley (TV film)
1983 Sedm neohrožených
1980 Připoutejte se, prosím!
1979 1941
Magic of David Copperfield II, The (TV film)
Undercover with the KKK (TV film)
1978 Second souffle, Un
1976 Most Wanted (TV film)
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Honorable Sam Houston, The (TV film)
Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1970 Storia di una donna
1968 Laura (TV film)
1967 Hölle von Macao, Die
Sail to Glory
Slunce rošťáků
1966 Hoří v Paříži?
1965 Memorandum for a Spy (TV film)
1963 The Caretakers
1962 Alcatraz Express (TV film)
1960 The Last Voyage
Zangarova zbraň (TV film) - a.z.
1959 John Paul Jones
Scarface Mob, The (TV film)
1958 Gift of Love, The
1957 The Tarnished Angels
1956 Great Day in the Morning
Psané ve větru
1955 Bambusový dům
Good Morning, Miss Dove
1954 Rozbouřené nebe
The Iron Glove
1953 Conquest of Cochise
Mírová smlouva
Sabre Jet
1952 Bwana Devil
1951 Bullfighter and the Lady
My Outlaw Brother
1950 Mr. Music
1948 A Date with Judy
Fighter Squadron
Miss Tatlock's Millions
1942 Být, či nebýt
Eagle Squadron
Keeping Fit
Men of Texas
1941 Badlands of Dakota
Nice Girl?
1940 A Little Bit of Heaven
The Mortal Storm
1939 First Love

TV seriály

2001 Butt-Ugly Martians (TV seriál)
1996 JAG (TV seriál) - a.z.
Úkazy (S01E10) - a.z.
1985 Hollywoodské ženy (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2005 Budd Boetticher: A Man Can Do That (TV film)
2003 The Desilu Story (TV film)
2001 Lana Turner... a Daughter's Memoir (TV film)
Walt Disney - Muž na pozadí mýtů (TV film)
1999 From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
1998 Kennedys: Power, Seduction and Hollywood, The (TV film)
1996 Clark Gable: Tall, Dark and Handsome
Wild Bill: Hollywood Maverick
1989 America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor (TV film)
Clive James' Postcard from... (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1985 My Kingdom For...
1968 Alone, Unarmed, and Unafraid
1967 Mondo Hollywood - a.z.
1965 Hollywood My Home Town - a.z.
1955 Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
1943 Screen Snapshots Series 23, No. 1: Hollywood in Uniform

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 Celebrity Tennis (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1962 Hollywood: The Fabulous Era (TV pořad) - a.z.
1961 Password (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace