foto

Juho Gartz

  • nar. 9.4.1934 (86 let)
    Säkkijärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Sukunsa viimeinen
2004 Jumalan morsian
1994 Karhu
1991 Let's Dance!
1988 Inuksuk
1985 Sininen imettäjä
1983 Akaton mies
1982 Skierri - dvärgbjörkarnas land
1981 Kiljusen herrasväki
1980 Aurinkotuuli
Korpinpolska
1979 Ihmemies
1978 Vartioitu kylä 1944
1977 Pulakapina
Viimeinen savotta
1976 Pyhä perhe
1975 Kesän maku
1973 Laukaus tehtaalla
Pohjantähti
1971 Aatamin puvussa... ...ja vähän Eevankin
1970 Akseli ja Elina
1969 Bratři
Pommi
Vodkaa, komisario Palmu
1968 Asfalttilampaat
Kuuma kissa?
Täällä Pohjantähden alla
1967 Bezradní
Pähkähullu Suomi
1966 S borovou šiškou pod zády
1965 Ovi
1964 Kivimies
Käyntikorttini...
1963 Hopeaa rajan takaa
Kesällä kello 5
Sissit
1962 Tie pimeään
Tähdet kertovat, komisario Palmu

TV seriály

1983 Akaton mies (TV seriál)

Dokumentární

2010 Rudolf Koivu - Satua koko elämä?
2007 Muybridge
1995 Magnus, Wilhelm ja Ferdinand
1994 Tunturin testamentti
1993 Kari ja hänen 9 presidenttiään
Olli - valittuja tekosia
1992 Säkkijärvi - Kondratjevo
1991 Denis
Kolmiulotteisia kuvia
1990 Rintamapiirtäjät
1989 Taikuri
1988 ...ja niinhän tuli juostua! sanoi Viljo Heino
Elokuvan näkymätön mies
Felix
1987 24 ruutua sarjakuvaa
1986 Kaikuja erämaasta
1985 Tiikerin vuosikymmen
1983 Vielä pikkuisen piirrettyä elokuvaa
1982 Lisää piirrettyä elokuvaa
1981 Muutama metri piirrettyä elokuvaa
1980 ETYK - päämääränä rauha
1979 Graniittipoika
Metsurit
1977 Mikä mies metsuri (TV film)
1976 Suomi tässä ja nyt
1974 Tapiola
1970 Vaivaisveistokset
1967 Marimekko
Tapiola
1965 Ensin säästö
Nuorisomme (TV film)
1963 Hermoprässi
Kierrämme Koillismaassa ja Kainuussa
Kolme palaa sokeria
1962 ...ja junalla pääsee!
EP-X-503
Maan siunaus
1961 Alkoholi ihmisruumiissa
Maidon tarina

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
2009 Maan muisti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky