foto

Marja Packalén

  • nar. 2.11.1948 (72 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Päivä ilman yötä
2019 Tarhapäivä
2018 Země nadějí
2016 Mimo mapu
2015 Lasten juhlat
2014 Singing for Lenin
2013 Miten meistä tuli ystäviä
Temné vody
2012 Skoro 18
2009 Maata meren alla
Výslech
2007 On the Method of Screaming (studentský film)
2006 Světla v soumraku
2005 Eläville ja kuolleille
2003 Nousukausi
Seurojentalon tango (TV film)
2002 Eteenpäin (TV film)
Minä en ole kone (studentský film)
2001 Řeka
2000 Taivas tiellä (studentský film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Rikos ja rakkaus
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1997 Keikka
Sběratel
1992 Mestari
Pilkkuja ja pikkuhousuja
1990 Děvče ze sirkárny
1988 Ariel
Yksinäinen paikka (TV film)
1985 Viimeiset rotannahat
Vääpeli Sadon tapaus (TV film)
1984 Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1982 Kuoleman hellä kosketus (TV film)
1979 Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
1975 Ystävyysottelu (TV film)
1973 Tuu tuu tupakkarulla (TV film)
1972 Hellyys
Niilon oppivuodet
Robin Hood (TV film)
1971 Kujanjuoksu
1970 Anna
1969 Bratři

TV seriály

2020 Sunnuntailounas (TV seriál)
Rikos (S03E07)
2019 Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Nečekaní spojenci (E06)
Jättekiva (TV seriál)
Tontut (S02E05)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Moguli (S02E06)
Ilta oopperassa (S02E05)
Leena (S02E01)
Roba (TV seriál)
Vanha koira (S04E09)
2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Kädenojennus (S01E07)
Mäntsälä (S01E06)
Kehosuhde (S01E05)
další epizody (6)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
2014 Brändärit (TV seriál)
Mummo (E03)
Kohta 18 (TV seriál)
Klikkaa mua (TV seriál)
Sebastian (S02E02)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Hedelmällinen lakitapaus (E01)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Sydänjää (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1990 Mumínci (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Suomalainen piruetti (E01)
1984 Jäinen horisontti (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Lemminki (E03)

Dokumentární

2003 Elämysmatka Nousukauteen

Divadelní záznam

1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 Robin Hood (TV film)

TV pořady

1982 Perjantaiseura (TV pořad)

Host

TV pořady

2010 Make Up (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2003 Isät, pahat ja pojat (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1982 Rauhanjuna (TV pořad)
1970 Sirkus Pasila (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky